Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Isıtıcım bozuldu sanırım...!

merkonsolost

Yeni Üye
Theo markalı 200 W ısıtıcı kullanıyorum.Isıtıcı devamlı 28 dereceye ayarlı olmasına rağmen bazen kendiliğinden duruyo sonra çalışmaya başlıyor.Belkide düşünüyorumda bu yaz aylarında su sıcaklığı artınca kendiliğinden duruyor olabilir mi?Isıtıcı başka bir yerden geldi kılavuzu yok.Isıtıcı ile ilgili öneri ve yardımlarınıza acığım..

Cvp: Isıtıcım bozuldu sanırım...!

merkonsolost' Alıntı:
Theo markalı 200 W ısıtıcı kullanıyorum.Isıtıcı devamlı 28 dereceye ayarlı olmasına rağmen bazen kendiliğinden duruyo sonra çalışmaya başlıyor.Belkide düşünüyorumda bu yaz aylarında su sıcaklığı artınca kendiliğinden duruyor olabilir mi?Isıtıcı başka bir yerden geldi kılavuzu yok.Isıtıcı ile ilgili öneri ve yardımlarınıza acığım..

Termostatlıysa ısı 28 dereceye zaten gelip de ısıtıcıya ihtiyaç duymazsa suyu o sıcaklıkta sabit tutmak için ısıtmayı durduruyorlar.

Termostatlı ısıtıcılar ayarladığınız ısıya gelince durur ısı düşünce devreye girer. Ayrıa su sıcaklığını sürekli ölçün. Ben şu an ısıtıcıları söktüm.

Geri