Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Isıtıcım patladı :(

ozan123

Bronz 3 Üye
Arkadaşlar ısıtıcım patladı. Galiba roxin markaydı 15 liraya almıştım. Daha yeni kullanmaya başlamıştım. Çin malıymış gibime geldi ve burada akvaryumum 50 ltlik ne önerirsiniz?
Arkadaşlar patlayınca akvaryumdan hemen çıkardım kapluşları. Teker teker topladım cam parçaları.
Ben dershaneyken eve geldiğimde akvaryumun dışında yerlerde biraz cam vardı. Kapluşlarım biraz korkmuştu ama şu an normaller yem yiyolar? Sinir oldum o petshopa ................ Ve bu arada bana bir vitamin vverdi reptivit diye vermeliyim yemine sağlıklımıdır?

Cvp: Isıtıcım patladı :(

Isıtıcı normal şartlarda patlamaz.
Kullanma talimatları dışında mı kullandınız ya da suyun dışına mı çıktı ki patladı?
roxin yine piyasada bulunan bir çok ısıtıcıya göre daha kaliteli.
Hani burada biraz kullanım hatası var gibi geldi bana.

Sanırım bahsettiğiniz vitamin deep fix reptivit düşük kalitede bir vitamindir.Haftada bir yemlere damlatılarak kullanılır.

Pek kullanım hatası olduğunu sanmıyorum Arzu hanım
ısıtıcı tamamen suyun içerisindeydi
Sadece derecesini çevirdiğimiz şey suyun üstündeydi.
Ayrıca bende hiç multivitamin bir kaç tane önerir misiniz?
Deep fix reptivit düşükse daha iyi vitamin olarak neler var.
Devit3 var bende.

Talimatlarına ve forumdaki akvaryum fotoğraflarına bakarak yerleştirdim....

Geçmiş olsun ısıtıcı önemli vakit kaybetmeden yenisini almak lazım, vitamin olarak sera reptilin alabilirsiniz.

Geri