Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

İstanbul içi su kaplumbağalarımı sahiplendirmek istiyorum.

ozzyville

Yeni Üye
Merhabalar ,

İki tane su kaplumbağam var yaklaşık 3 yaşında. Sahiplendirmek istiyorum. İlgilenenler bana 05335550007 gsm numarasından ulaşabilirler.

Teşekkürler,

Cvp: İstanbul içi su kaplumbağalarımı sahiplendirmek istiyorum.

4 yaşında olan erkek kapluşuma dişi kırmızı yanak arıyorum yalnızlktan bıktı galiba kapluşunuzu nasıl alabilirim

Merhabalar, telefondan ulaştım.

Ekipmanım ve akvaryum bakımı/su hayvanı besleme tecrübem de var. İletişime geçersek sevinirim.

Arkadaşlar,

Kaplumbağaların biri 11.5cm diğeri 15cm boylarında. İsteyen olursa , 70lt akvaryumuyla beraber vereceğim. Akvaryumuyla beraber alacaksanız Maltepe/Zümrütevler'den alabilirsiniz. Sadece kaplumbağaları almak isterseniz Beşiktaş'a da getirebilirim. Hangisi dişi hangisi erkek nasıl bakılır bilmiyorum. İlgilenen arkadaşlar yönlendirirse bakıp söylerim. Bu aralar çok ihmal ettim kaplumbağaları, en kısa zamanda sahiplendirebilirsem mutlu olucam.

ozzyville' Alıntı:
Arkadaşlar,

Kaplumbağaların biri 11.5cm diğeri 15cm boylarında. İsteyen olursa , 70lt akvaryumuyla beraber vereceğim. Akvaryumuyla beraber alacaksanız Maltepe/Zümrütevler'den alabilirsiniz. Sadece kaplumbağaları almak isterseniz Beşiktaş'a da getirebilirim. Hangisi dişi hangisi erkek nasıl bakılır bilmiyorum. İlgilenen arkadaşlar yönlendirirse bakıp söylerim. Bu aralar çok ihmal ettim kaplumbağaları, en kısa zamanda sahiplendirebilirsem mutlu olucam.

merhaba;

sizinle cep telefonunda konuştuk. ama telefonum bozuldu. şu an iletişim kuramıyorum. mail adresinizi veya facebook hesabınızı yazabilir misiniz ?

ozzyville' Alıntı:
Arkadaşlar,

Düzeltiyorum , akvaryum boyutları 70x27x33cm

musti' Alıntı:
4 yaşında olan erkek kapluşuma dişi kırmızı yanak arıyorum  yalnızlktan bıktı galiba kapluşunuzu nasıl alabilirim

benimde su kaplumbagam var  4 yasında onu sahiplendirmek istiyorum 0553 384 71 94

Kaplumbağalarım sahiplendirilmiştir.

Geri