Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

İstanbulda cumberland satan petshop ?

Alper_

Gümüş 4 Üye
Merhaba ben İstanbulda sarı yanaklı veya yellow bellied slider satan bir yer arıyorum, bildiğiniz bir yer varmıdır veya ara sıra gelen bir petshop varmıdır ?

yellow bellied slider ve sarı yanak aynı türdüR
bende izmir de arıyorum ama henüz bulamadım

Cvp: İstanbulda cumberland satan petshop ?

ben birbirine benzeyen iki farklı tür zanlediyordum :ashamed0006: isimleri farklı olduğundan. İsimleri neden faklı ki?

yellow belly ve sarı yanak farklı. Yellow belly (sarı karın) cumberland (sarı yanak).

İstanbul' da yazdan beri bu türleri satan olmadı. Geçen yaz 3-4 yerde rastlamıştım.

İlk bahar gelene kadar murtaza yalnız idaare etsin o zaman :D Emre abi sen nerede gördüğünü söylermisin?

Ben bugün 7 cm üzerinde olanı geçen sene İst Avrupa yakası Kanyon AVM den aldım. Diğer ikisini Sarıyer' de bir pet shoptan aldık. Birde İst Anadolu yakasında içerenkör carrefour da görmüştüm ama almamıştım.
Yaz gibi tekrar gelebilir diye düşünüyorum Alper.

teşekkür ederim kanyon bizim eve 15 km yakında :D

1 hafta önce eminönünde 2 tane görmüştim.

çok sağol en yakın zamanda eminönüne gideceğim, bu hayvanlara hayranım :smile:

ali bey sizin gördüğünüz yellow belly mi yoksa cumberland mı?

Alper_' Alıntı:
çok sağol en yakın zamanda eminönüne gideceğim, bu hayvanlara hayranım :smile:

ali bey sizin gördüğünüz yellow belly mi yoksa cumberland mı?

evet sanırım cumberland idi. ben bu siteye yeni üye oldum. üye olduktan sonra anladım farklarını. büyük ihtimal cumberland idi benim gördüklerim.

3 tane bakıyorum. Bursa korupark A.V.M Safari petshopta bulunmaktadır...

Geri