lilith
Bronz 4 Üye
Merhabalar, 3 gündür ilaç tedavisi uyguluyorum kadayıfıma, akciğer enfeksiyonu. İlk önce bir veterinerin tavsiyesi ile pan terramycine başladım sonra monodoksa geçtim, ama ağzını açmadığı için ilacı ve kadayıfı günde 4 saat bir kaba koymak dışında yapabileceğim bir şey bulamadım. Bir değişiklik yok tam tersi bugün burnu tıkalıymış gibi bir ciyaklama sesi arttı, acı çekiyor gibi, her ciyaklamasında içim parçalanıyor, ama elimden bir şey gelmiyor. Bu akciğer enfeksiyonundan kurtulan yok mudur hiç arkadaşlar, gerçekten moral verecek biri, hiç mi umutlanmamalıyım? Acı çektiğini görmek, bu halini izlemek çok zor onun.
Kaplumbağadan anlayan bildiğiniz bir veteriner varsa lütfen paylaşın arkadaşlar. Finallerim başlıyor ama dayanamıyorum bu haline kadayıfın yarın en kötü Şile'den Avcılar'a İstanbul Üniversitesi Veterinerlik fakültesine götüreceğim.
Kaplumbağadan anlayan bildiğiniz bir veteriner varsa lütfen paylaşın arkadaşlar. Finallerim başlıyor ama dayanamıyorum bu haline kadayıfın yarın en kötü Şile'den Avcılar'a İstanbul Üniversitesi Veterinerlik fakültesine götüreceğim.