Kavvabanga
Yeni Üye
Merhabalar, yaklaşık olarak 2 ve 2,5 yaşlarında 2 adet kırmızı yanaklı ikisi de erkek su kaplumbağam var. İş dolayısıyla çok ilgilenemediğim için sahiplendirmek istiyorum.
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!0541 605 14 53 Whatsap üzerinden dönüş yapabilirseniz memnun olurumMerhaba, geç cevap verdiğim için kusuruma bakmayan. Bir seyahatten yeni döndüm. Su filtresi, ısıtıcı akvaryum içi ada ve 2 adet yapay çiçek, uv ampul ve ısıtıcı ampul olarak vereceğim ekipmanları. Akvaryumu vermeyi düşünmüyorum.
Merhaba estağfurullah kabuk boyları nedir acaba fotoğraf gönderebilir misiniz?Merhaba, geç cevap verdiğim için kusuruma bakmayan. Bir seyahatten yeni döndüm. Su filtresi, ısıtıcı akvaryum içi ada ve 2 adet yapay çiçek, uv ampul ve ısıtıcı ampul olarak vereceğim ekipmanları. Akvaryumu vermeyi düşünmüyorum.