Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

İzmir Kırmızı yanaklı su kaplumbağası sahiplendirme

Kavvabanga

Yeni Üye
Merhabalar, yaklaşık olarak 2 ve 2,5 yaşlarında 2 adet kırmızı yanaklı ikisi de erkek su kaplumbağam var. İş dolayısıyla çok ilgilenemediğim için sahiplendirmek istiyorum.

Merhaba, tabii ki. Daha önce su kaplumbağası bakmış mıydınız ya da şu anda bakıyor musunuz?

Merhaba sahiplenmek isterim daha öncede şu kaplumbağası besledim ve şu anda da besliyorum 2 tane 12 13 cm boylarında dişi kaplumbağalarım var . Bakma konusunda tecrübeliyim ailecek çık seviyoruz . Ekipmanları ile mi vereceksiniz ?

Merhaba, geç cevap verdiğim için kusuruma bakmayan. Bir seyahatten yeni döndüm. Su filtresi, ısıtıcı akvaryum içi ada ve 2 adet yapay çiçek, uv ampul ve ısıtıcı ampul olarak vereceğim ekipmanları. Akvaryumu vermeyi düşünmüyorum.

Merhaba, geç cevap verdiğim için kusuruma bakmayan. Bir seyahatten yeni döndüm. Su filtresi, ısıtıcı akvaryum içi ada ve 2 adet yapay çiçek, uv ampul ve ısıtıcı ampul olarak vereceğim ekipmanları. Akvaryumu vermeyi düşünmüyorum.
0541 605 14 53 Whatsap üzerinden dönüş yapabilirseniz memnun olurum

Merhaba estağfurullah kabuk boyları nedir acaba fotoğraf gönderebilir misiniz?

Merhabalar, resimleri ve kabuk boyları ile ilgili olarak size akşam whatsapptan dönüş yapacağım.

Geri