Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

İzmir'de nerede UVB lambası bulabilirim?

2kaplan

Gümüş 1 Üye
İyi akşamlar forum ahalisi ve tüm kaplumbağa severler!
Bildiğiniz gibi kaplumbağa bakmaya geri döndüm ama forumda yeni sayılırım öncelikle forumu açan kişi/kişilere teşekkür ediyorum çok faydalı oluyor.
Bizim burada artık rüzgarlar başladı o nedenle güneşlendirmekte zorlanıyorum; bu nedenle erkenden uvb lambası alıcam ama izmirde nereden bulacağımı bilmiyorum.. bu konuda size danışmak istedim şimdiden teşekkürler ( marka ve fiyat konusunda da yardımlarınızı bekliyorum, en iyi marka hangisidir )

Cvp: İzmir'de nerede UVB lambası bulabilirim?

İzmir' de nerede bulunur bilemem ama ufak bir şehir değil.
Ben Exo Terra nın 26W ve 13W 5.0 UVB lambalarını kullanıyorum. Juen Pet Markette bu marka yok ama JBL de ondan aşağı kalmaz. Fiyat olarak 5 tl far var yada yoktur. İnternettensatıl yapan bir site. Oradan sipariş edebilirsiniz.

çok teşekkürler dikkate alıcam.. masa lambası '' ısıtıcı '' lamba işini görür mü emre bey?
ve sadece uvb lambası yeter mi? hem güneş ihtiyaçları için hem ısıtıcı lamba ihtiyaçları için

Masa lambasıda yeterli ısıyı sağlarsa iş görür, ama gözlerini almaması için soft ampul seçilmeli. Kuru alan ısısını deree ile kontrol edebilirsiniz.
UVB lamba ısı vermez. İki ayrı lamba koymanız gerekecek. İkisini içeren bazı lambalar var ama çok pakalı.

tamamdır emre bey duyarlılığınız için teşekkürler :33:

Ne demek, ben teşekkür ederim.
UVB lamba almayı düşünmeniz onlar için çok iyi bir karar :)

Geri