Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Jbl Calcil 250 ml kalsiyum ve mineralli su kaplumbağası yemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asliaral

Bordo Bereli
Merhaba

Benim kaplumbagam bu yemi sevmediginden;kutuyu komple satiyorum.

Sadece 2-3 gun denedim. Onun disinda kutu,tam doluya yakin.Yemler temiz ve sorunsuz.

Son kullanimi Kasim 2015

Fiyat 14 Lira

İstanbul/Şişli

Yemi sevmediginden değil diğer yemlere alıştığı için tadı farklı olduğundan yemiyor yemleme programında aç gün sonrası yeni yemi verirsen yiyecektir ve alisacaktir emin ol

Dediklerinizi denedim malesef.Bu yem pek yaramadi.Bunun disinda Herbivor u bile sorunsuz yedi.Bir de bu ara Energil'in baliklarini ayiriyor. Sera Mineral'e devam ediyorum Calcil yerine.

Ben alabilirim, zaten nisantasina yakin oturuyordun sanirim okul cikisinda bulusabiliriz bir ortak noktada uyarsa ? Ozelden iletisim bilgimi atayim

Bende ilk aldığım zaman tetra ile besliyordum daha sonra sera raffy ve sera mineral aldım yemlerin yanına dahi yaklaşmadı aç gün sonrası verdim hepsini yuttu şimdi sorunsuz yiyor. Ve bir çok çeşit yem var hepsini sorunsuz yiyor

Aynen,Kurtulus'ta oturuyorum.

Ben getiririm senin okulun onune,sorun degil.

No.nu aldim. Haftaya bir gun belirlemek icin yazacagim yarin.

Yemler,Alisarp'a satilmistir.Konunun kapanmasini rica ederim.Tesekkurler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri