Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Juen pet market hakkında yorumlarınız

Guyuh

Bronz 2 Üye
bir ürün alıcamda sizin önerilerinizi alıyım dedim hiç var mı juen petten alışveriş yapan

Cvp: merhabalar bir şey satın alıcamda sizce juen pet market iyi bir site mi??

güvenlidir rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz

EXO TERRA TURTLE BANK adlı ürünü alıcam mıknatıslı adacık ondan alıcam ama ilkkanyon ve akmerkezdekilere bakcam

RE: merhabalar bir şey satın alıcamda sizce juen pet market iyi bir site mi??

Akmerkezdekinde yok. Kanyonda turk markasi olan NMC firmasinin uretimi olan var. Juenpetten almaniz hem daha hesapli hemde daha kolay olacaktir.

o MNC dediğinizin bir fotoğrafı linki videosu falan hiç var mı merak ettim şimdi?

Cvp: Juen pet market hakkında yorumlarınız

mailto:/urun/nmc-pet-turtle-bark-pt3801-miknatilsi-yuzer-kaplumbaga-adasi.aspx

Bahsedilen ürün bu, ama rengi çok kötü ve yapay duruyor. Juen pet marketten exo terra olanların küçük ve orta boy olanlarını bulabilirsiniz. Sanırım büyük boyu bitti. Fiyat olarakta daha uygundur.

Tabi uygunluğu diğer ürüne göre değil biyasadaki aynı mamüle göredir.

juen pet kargo ücreti alıyor mu bilgisi olan varmı?

Cevap veren olmazsa iletişim bilgilerinden arayıp öğrenebilirsiniz. Ben ürünleri mağazasından aldığım için bu konuyu bilmiyorum.

Ben herşeyimi ordan alıyorum ürünleri kaliteli öneririm

alınabilir ama ben petburada yı daha çok tercih ediyorum kapıda ödeme seçeneği de var

Geri