Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

juen pet

turtefun

Bronz 3 Üye
Arkadaslar juen pete 38tl lik alısveris yaptım havale ile 40tl yolladım 2 liradan bisi olmaz derken bisi dememe ragmen juenbonus olarak 2 lirayı geri verdiler kargomda tekirdagda istanbul dısı olmasına ragmen siparisimin ertesi günü oldu ilk defa bu kadar ilgili hakkını veren bir site gördüm kargodaki vitamini öyle bir paketlemislerki 2 kisi zor açtık :) herkese tavsiye ederim.

Cvp: juen pet

Evet fiyatlarda da baya uygun olduğu için 30 TL lik alışveriş yaptım. Yem alıcam diye girdim ama arkası geldi. Şuda uygun fiyatmış derken 30 TLyi buldu :D

bunlar hep satış stratejisi :) bizim ev juenpet faturası kaynıyor :D

Kargo 4 günde yollayan var onlarında stratejileri o heralde :)

Birde birsey daha sorsam sera raffy mineral aldım faydalımıdır ne sıklıkla vermeliyim ?

Ek yem olarak haftada 2 kere falan verebilirsiniz. Ana yem olarak raffy p kullanıyorsunuz galiba?

Sera raffy p ve tetra reptomin ana yem sera raffy gammarus ile sera raffy mineral ek yem ama nasıl vermeliyim kafam karıştı :)

Ben minerali haftada 3 kez veriyorum, baya seviyorlar kırmızı kırmızı hemen fark ediyorlar :)

Reptomin ve raffy p yi birer gün verip ek yemleride o günlere paylaştırın :) Örneğin tek güner reptomin ve karides çift günler raffy ve mineral gibi :)

Tesekkürler yardımlar için tek kaplumbaga için 4 yem biraz fazla kaçtı galiba 3 aya biter heralde :)

Juenpetde kapıda ödeme imkanı var mıydı?

Ben de yok diye biliyorum. Kredi kartıyla alışveriş yapılıyor.

kredi kartı havale ve juenbonusla alışveriş yapabiliyorsunuz havaleye ek olarak eft ve uft yapılabiliyor.

Posta çeki ve kapıdaödeme maalesef yok.

Hem buna gerekte yok kargoya 5 tl ekleniyor ve 10 tl sadece kargo parası ödüyorsunuz site güvenli kredi kartıyla gözü kapalı alışveriş yapılabilir.

Ben ne olur ne olmaz bonus kartın sanal kartını kullanıyorum ancak bu tarz siteler alış veriş yaparken sağ altta görürsünüz güvenlik sertifikası alırlar. O sertifika başkalarının sizin bilgilerinize ulaşamayacağının yasal güvencesidir.

Evet sertifikalı sitelerden güvenle alışveriş yapılabilir.

Birde akıllı sms yöntemi var. Site güvenli de olsa ben onu kullanıyorum.

Zaten o tarz siteler dikkat ederseniz her alışverişinizde kredi kartı bilgileri isterler. Asla kaydetmezler. Bir de bir başka yöntem online işlem merkezinden internet alışverişi seçeneğini kapatmak. Ben bazen onu kullanıyorum Sanal kart yaratmaya üşendiğimde internet alışverişini açıyorum, alışverişten sonra kapatıyorum. 10 saniye alıyor. Bu tarz güvenlik işlemleri önemli bence her zaman dikkat etmek gerekir.

1-2 ayda bir de kredi kartı şifremi değiştiririm.

Geri