Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Ben çok çok hafif fırcalıyorum karın kısmındakiler fırçaya geliyor kabugununda birazı ama daha fazla mı bastırmalıyım? Birde suyun sıcaklığı çürümeye kapı açar mıDiş fırçasıyla fırçalayın çıkmazsa çürümedir.
Akvaryum ölçüleri kaç cm?
Su ısıtıcı ve ısıtma lambası var mı?
Ama çok fırcalamadıgımdan kir birikmiş olabilir birde herhangi bir çürüme belirtisindr ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bulunduğum yerde kaplumbağalara bakan bir veteriner yokDiş fırçasıyla fırçalayın çıkmazsa çürümedir.
Akvaryum ölçüleri kaç cm?
Su ısıtıcı ve ısıtma lambası var mı?
Bugün 2 olduKaplumbaganız kaç yaşında
Kaplumbaganız şuan hiç sağlıklı değil 2 yaşında bir hayvanın o boyda kalması normal bir durım değilBugün 2 oldu
Kabı çok küçük olduğundan olabilir miKaplumbaganız şuan hiç sağlıklı değil 2 yaşında bir hayvanın o boyda kalması normal bir durım değil
Ölüm kabı dedikleri kapta bakıyorum maalesef içi temiz genel olarak içme suyu kullanıyorum oda sıcaklığında en kısa zamanda akvaryum almayı dusunuyorum fakat sizce en doğru akvaryum ölçüsü nedir?Beslediğiniz yerin fotoğrafını atar mısınız
Kabul yapısında değişiklikler olmuş sanki alttan çektiğiniz fotoğrafta tuhaf gözüküyor
Evet pürüzler varKabul yapısında değişiklikler olmuş sanki alttan çektiğiniz fotoğrafta tuhaf gözüküyor
Akvaryum ölçüleri için cem size daha iyi öneride bulunur.Ölüm kabı dedikleri kapta bakıyorum maalesef içi temiz genel olarak içme suyu kullanıyorum oda sıcaklığında en kısa zamanda akvaryum almayı dusunuyorum fakat sizce en doğru akvaryum ölçüsü nedir?
Hayır sağlıksız olduğunu söylediler oyüzden almadım aslında kaplumbağamı ilk aldığımda da küçük beyaz lekeler vardı kabuğundaAkvaryum ölçüleri için cem size daha iyi öneride bulunur.
Kabul sertleştirici denen ürünü kullanıyormusunuz?
Fakat satıcı kisi bana fırcalayınca gececegini soylemisti geciremedim maalesefHayır sağlıksız olduğunu söylediler oyüzden almadım aslında kaplumbağamı ilk aldığımda da küçük beyaz lekeler vardı kabuğunda
Evet çok saglıksız kullanıyorsanız kullanmayın diyecektimHayır sağlıksız olduğunu söylediler oyüzden almadım aslında kaplumbağamı ilk aldığımda da küçük beyaz lekeler vardı kabuğunda