pıtırım
Altın 3 Üye
arkadaşlar benim kapluşların kabuklarında bir şeyler farkettim özellikle köftenin kabuğu kabardı gibi beyazlaştı deliklerde var
bu arada ikisi de kabuk değiştiriyor ve ben ne yazıkki elle müdahale ettim
fotoğraflarla daha ayrıntılı anlatayım
bu köfte.. 1-2 aydır kabu değişimi başladı ama hiç dökmemişti. bende dün kabuk plakalarından bir kaçının beyazladığını farkettim ve atma zamanının geldiğini düşünerek çıkardım. ama beyazlık gitmedi sanki kabarmış gibiydi ve delikler vardı. bu arada delikler soymadan önce de vardı.. daha sonra fırçaladım su bulanıklaştı. bunalrda resimleri, yardımcı olursanız sevinirim..
mailto:/w/b/49cnj.jpg
mailto:/w/b/49ct8.jpg
mailto:/w/b/49cud.jpg
bu da pıtır.. daha önce de bahsetmiştim kabuğunda yaralar var diye sanırım ben yaptım ama köftenin kabuğunu öyle görünce mantardan da şüphelendim :/
bu resimdeki yara kuruyunca kızarıyor su içinde beyaz..
mailto:/w/b/49cx3.jpg
bu da o işaretli şerit şeklindeki bölge deri gibi aynı ince ve kalkıyor..
mailto:/w/b/49cyq.jpg
şimdiden çok teşekkürler...
bu köfte.. 1-2 aydır kabu değişimi başladı ama hiç dökmemişti. bende dün kabuk plakalarından bir kaçının beyazladığını farkettim ve atma zamanının geldiğini düşünerek çıkardım. ama beyazlık gitmedi sanki kabarmış gibiydi ve delikler vardı. bu arada delikler soymadan önce de vardı.. daha sonra fırçaladım su bulanıklaştı. bunalrda resimleri, yardımcı olursanız sevinirim..
mailto:/w/b/49cnj.jpg
mailto:/w/b/49ct8.jpg
mailto:/w/b/49cud.jpg
bu da pıtır.. daha önce de bahsetmiştim kabuğunda yaralar var diye sanırım ben yaptım ama köftenin kabuğunu öyle görünce mantardan da şüphelendim :/
bu resimdeki yara kuruyunca kızarıyor su içinde beyaz..
mailto:/w/b/49cx3.jpg
bu da o işaretli şerit şeklindeki bölge deri gibi aynı ince ve kalkıyor..
mailto:/w/b/49cyq.jpg
şimdiden çok teşekkürler...