batukar
Bronz 1 Üye
merhabalar öncelikle aranıza dün katıldım kaplumbağalarımı 3 gün önce aldım ve pet shop ölüm fanusunda yaşar dediği için 2 gün orda besledim onra araştırdım ve dün onlara hemen akvaryum filtre ve ısıtıcı temin ettim kuru alanları için henüz ısıtıcı lamba alamadım pazartesi onuda temin edicem küçük 20-10 luk sanırım bir akvaryum yemleride marin ve posette markasız bir karides onlarıda pazartesi değiştircem bunları hep ilinçsiz pet shopcunun demesiyle aldım neyse konuya geleyim 2 adet kaplumbagam var bahe ve keşef bahe gayet sağlıklı ve yemini yiyor keşef te yemeğini yiyor fakat kabugunda beyaz bir leke var bunun hakkında danışmak istedim
mailto:/t/w/25ybk.jpg
işte resmi..
ve ek olarak fazla yüzmüyor genelde uyuyorlar sanırım 2 gün soguk suda çırpındıkları için yorgun düştüler bunun hakkındada birşeyler söylerseniz..
not: nottan sonrası sonradan eklenmiştir
uyuduğu için uyandırmak istemedim ondan öyle çektim aramız pek iyi degil zaten alışamadı bana mikrop bulastırmakta istemiyorum
yeni net fotograflar
mailto:/t/w/25zf7.jpg
mailto:/t/w/25ybk.jpg
işte resmi..
ve ek olarak fazla yüzmüyor genelde uyuyorlar sanırım 2 gün soguk suda çırpındıkları için yorgun düştüler bunun hakkındada birşeyler söylerseniz..
not: nottan sonrası sonradan eklenmiştir
uyuduğu için uyandırmak istemedim ondan öyle çektim aramız pek iyi degil zaten alışamadı bana mikrop bulastırmakta istemiyorum
yeni net fotograflar
mailto:/t/w/25zf7.jpg