Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!minikci' Alıntı:çok küçük çok fazla yem verirsen obezite ihtimali var biliyorsun di'mi? =)
sen yavaş yavaş azalt bence
vamp_betl' Alıntı:minikci' Alıntı:çok küçük çok fazla yem verirsen obezite ihtimali var biliyorsun di'mi? =)
sen yavaş yavaş azalt bence
bitane obez kapluş resmi görmüştüm.çok sevimliydi ama kapluşumun sağlıksız olmasını istemem.yemini azaltmam gerekir mi?ben yem verdikten sonra hala daha vericekmiyim diye bana bakıyor.düşünüyorum da kapluşum doğada olsa karideslerin soyu tükenirdi. paketini gösterince bile deliriyo bebeğim
darth vader' Alıntı:mincik daha yeni alındı.petshopcu arkaşdaş öyle buyurmuş.stik yemin yarısı.obez oluyolar diye okuyunca mantıklı geldi bana.zaten minicik bişey.nekadar yiyebilir ki.yani bıraksam benide yiyecek o ayrıda çatlatmayim diye açlıktan mı öldürcem:S