Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kahramana filitre

memolik12

Gümüş 4 Üye
arkadaşlar dün kahramana filitre aldım bi bakarsanız sevinirim.ısıtıcıyı kışa doğru alıcam.mailto:/1pgn7o.jpg

Cvp: Kahramana filitre

Marka, model yazarsanız yorum yapalım.
Ama öncelikle filtrenizin motor kısmı yani üst kısmının tamamı suyun içinde olmalı.

bende aynı filtreyi kullanıyorum: kullanılması söylendiği gibi kullanıyor, ama ben tamamen suyun içinde yan şekilde kullanıyorum.. senin kullandığın şekilde daha fazla verim alınıyor..

filtreyi birazcık daha sokarsan daha iyi olur o yukardaki kısım ne kadar batarsa o kadar iyi.. hem ses yapmaz; sen en iyisi batır

bu arada aldığım yerde yarısınıa kadar su olucak dendi.

yanlış demişler

ben o filtreyi 4 senedir kullanıyorum :smile:

Ben de geçen gün aldım, bunun aynısı. Güzel, pislikleri filan da çok iyi çekiyor içine, oksijeni de bol tutuyor. Hafta da bir temizleyin ki bunu akvaryumu daha iyi temizlesin. Tıkanırsa iyi olmaz değilse..

Geri