Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaplumbağa adasından akvaryuma geçiş

Adams

Bronz 5 Üye
Hepinize iyi forumlar arkadaşlar,
Kaplumbağalarım daha 1 haftalık en son 6 sene önce beslemiştim gene pek bir bilgim yoktu ve pet shoptan kaplumbağa adası aldım ve onda besledim daha sonra iyi ki bu foruma rastladım 3 gün kaplumbağa adasında yaşadılar yemde yemiyorlardı.Küçük bir akvaryum aldım ve tabanına silis kumu yerleştirdim. Akvaryuma geçince normale döndüler çok çabuk alıştılar cd kabından kuru alan yaptım, alışmaları pek zaman almadı doğrusu. Şimdi gayet mutlu gözüküyorlar.

mailto:/2hdpr3o.jpg
mailto:/14avus5.jpg
mailto:/wrddld.jpg
mailto:/1zqa6ah.jpg
mailto:/ayrmt5.jpg
mailto:/2h6ua1e.jpg

Maşallah, sağlıklı ömürler dilerim. Akvaryum içinde renkli yapay bir dekor var sanırım. O olmasa daha iyi olur bence. .

Cvp: Kaplumbağa adasından akvaryuma geçiş

Bir görsellik katsın diye oyuncak koydum :)

Ufak bir doğal taş yada ipek yapraklı bitki güzel durur. Bu yabancı maddeler malesef sağlıklı olmuyor. Bunun dışında sade ve kullanışlı bir sistem olmuş.

Teşekkürler.Şimdi ondan kurtuldum :D Yavaş yavaş dekorlarıda tamamlayacağım. :D

Elinize sağlık, bu akvaryum size yazı çıkartır.

Tam kaplumbağaları ölüm fanusundan kurtarma akvaryumu :) En doğrusunu yapmışsınız Adem. Bence bu akvaryuma yatırım yapmayın, para biriktirin ve yaz sonu şöyle güzel bir paludaryum yaptırın. Önünüzde de 4 - 5 ay var. Umarım aileden karşı çıkan yoktur?

Ben cd kabi ve digr seylerini aldim ama cd kabim siyah ustune hali kaymaz koycam. Ama diyah olmasi birsey degstirirmi ? Herkezde beyaz bir cd kabi varda.

Cvp: RE: Kaplumbağa adasından akvaryuma geçiş

Şelale' Alıntı:
Ben cd kabi ve digr seylerini aldim ama cd kabim siyah ustune hali kaymaz koycam. Ama diyah olmasi birsey degstirirmi ? Herkezde beyaz bir cd kabi varda.

Renk önemli değil. Çekinmeden kullanırlar.

Gelmir' Alıntı:
Tam kaplumbağaları ölüm fanusundan kurtarma akvaryumu :) En doğrusunu yapmışsınız Adem. Bence bu akvaryuma yatırım yapmayın, para biriktirin ve yaz sonu şöyle güzel bir paludaryum yaptırın. Önünüzde de 4 - 5 ay var. Umarım aileden karşı çıkan yoktur?

Zaten baya büyük bir akvaryumumuz var.Fakat evimiz küçük olduğundan onu kullanamıyorum. Ya bu yaz ya da önümüzdeki ay taşınacağız. O büyük akvaryumu orada kuracağım.

Kaplumbaganizin kabugunu cok begendim olum fanusundan kurtulmaniza sevindim kalusunuzla saglikli bir omur dilegiyle

maşşallah çok güzeller ama akvaryum biraz küçük

Geri