Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

kaplumbağa bakımıyla ilgili sorunlarım var

leo

Bronz 5 Üye
benim iki tane küçücük kaplumbağam var bana geleli çok kısa bi zaman oldu şimdilik o petshoplardan alınan plastik bahçenin içinde duruyorlar ama ben onlara gerektiği gibi bakmak istiyorum birde sanırım bi tanesi hasta ne yapılacağını billmiyorum daha önce hiç bakmadım bana detaylı olarak yardımcı olma imkanı olan arkadaşlar varsa mesaj atabilirlermi acilen çok teşekkürler.

Cvp: kaplumbağa bakımıyla ilgili sorunlarım var

mailto:/forum/Konu-su-kaplumbagasi-bakmaya-baslayanlar-icin-kapsamli-bir-ozet.html linkte kapluşlarla yeni tanışanlar için özet şeklinde faydalı bilgiler var bir göz atmanızı tavsiye ederim aklınıza takılan konular olursa yardımcı olmaya çalışırız tabii ki. Hasta olduğunu düşündüğünüz kapluş için öncelikle imkanınız varsa bir veterinere götürmeniz doğru olacaktır.
mailto:/forum/Duyuru-sukaplumbagasi-com-e-book-projemiz.html linkten site olarak hazırladığımız e-book a ulaşabilirsiniz içerisinde yine bakım, akvaryum, ekipmanlar ve kapluşlarda görülebilen hastalıklar gibi birçok konuda bilgiler bulabilirsiniz.

çok teşekkür ederim sanırım bütün veterinerler anlamıyormuş bu kapluşlardan önerebileceğiniz bir yer varmı avrupa yakasında birde muayene ve tedavi ücretleriyle ilgili bilginiz varmı ?

Ben anadolu yakasındayım be buradaki bir veteriner bu hayvanlar konusunda uzman. Ben dahil bir çok kişinin kaplumbağasını tedavi etti. Karşıda bildiğim biri yok. İmkanınız varsa götürün derim.

Tuba hanımın belirttiği yazıları hemen okumalısınız. Bir an önce sağlıklı bir ortam gerekiyor. Bunları sağlamadan tedavide işe yaramaz.

gerekirse orayada getiririm peki ücretler hakkında bilginiz varmı bide karşıda nerde çok teşekkür ederim.

Kızıltoprakta Vildan hanım. Yani 40 tl civarı idi sanırım. Ama sorabilirsiniz.

Geri