Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaplumbağa Boyutu

Constantin

Bronz 3 Üye
Arkadaşlar kaplumbağlarımı bugün veya yarın alıcam pet shopa bakmaya gittim 3 çeşit vardı 1. 5 yaşında falan baya büyük 2. normal 3.lerde kücücük yavruydı parmak ucu kadar onlardan almayı düşünüyorum sizce bi sorun çıkarmı en küçüklerini alsam önerilerinizi bekliyorum...

Kaplumbağasını vermek isteyen bakamayan birinden alsanız daha makbule geçer ama böyle bir imkan yoksa ve küçük kaplumbağa alacaksanız hasta olmamasına dikkat edin.

Yavru kaplumbağalar daha fazla ilgi ve alaka ister. Her türlü yardımı göstereceğinize inanıyorsanız yavru alın. Ayrıca yavrunun büyüyüp gelişmesini izlemekte ayrı bir keyiftir. :)

Gerekli ekipmanlara sahipsen ve yeterince ilgi gösterip iyi bakacağım diyorsan bence yavru olanlardan al.Onun seninle büyümesini izlemek eminim hoşuna gidecektir.Zamanla kendi çocuğun gibi olacaktır :)

mailto:/forum/forum-alim-satim.html bölümünden ücretsiz ekipmanlarıyla birlikte su kaplumbağalarına yuva arayan insanlar var ordan beğendiklerinle temasa geçip kaplumbağanı alabilirsin

Bence küçük al.Büyük olanları kendine alıştırman ve eğitmen zor olabilir.

Geri