Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaplumbağa buldum.

oscar

Bronz 1 Üye
arkadaşlar işe giderken arabamın yanında bi torba buldum torbanın içinde ölüm kabıyla birlikte 1 tane kaplumbağa buldum hemen evime götürüp 15 litre bir saklama kabının içine koydum baktım yaşıyordu, ölüm kabı da parça parça olmuştu iyiki kaplumbağaya birşey olmamış öylesine üzüldüm ki anlatamam. Neyse lafı uzatmadan ben bu küçük kaplumbağayı ne yapabilirim bana bir fikir verirseniz sevinirim.Bende zaten 2 tane kaplumbağa var iyi bakacak birini arıyorum ya da olmazsa arkadaşlarımdan birine vereceğim.

Cvp: acil yardım lütfen

bana denk gelmıyor böyle sokakta,

Cvp: acil yardım lütfen

Sahiplendirmek en iyisi olacaktır.

Bugün bu ikinci atılan kaplumbağa konusu. Yazın hevesle sıcak havada bakacaklarına inananlar zorluğu görünce bunu mu yapıyor... Sizin bulma şekliniz daha da ilginç. Sizin kaplumbağa beslediğinizi bilen biri mi bıraktı acaba. Cami önüne bırakılan çocuk gibi olmuş.

Cvp: kaplumbağa buldum

Alım satım bölümüne ilan açarsanız belki sahiplenecek birisi çıkar ufaklığı :(

yok arkadaşlar çok samimi bi arkadaşıma verdim birlikte ona akvaryum ısıtıcı filtre yemde aldık şimdi artık çok mutlu :) ama yani emre bey bende hayretettim tam arabanın önündeydi o ölüm kabıda kırılmıştı zaten ya bi köpek yaptı

Ölümün kıyısından döndürdünüz onu. Tebrik ediyorum. Umarım sağlıkla hayata devam eder.

Geri