Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

kaplumbağa hırsızı

turtleyhbbe

Gümüş 4 Üye
arkadaşlar K.T adında bir çocuk pet shopdan 2 tane k.yanaklı su kaplumbağası çalmış (büyük olanlardan) birisini bir arkadaşına vermiş diğerinide kendisi beslemiş annesi nerden aldın diye sormuş o da bir arkadaşım verdi demiş ve kaplumbağasıda bir kaç gün önce ölmüş...

nie bu şirin kaplumbağayı çalıyor kii. anlayamıorum bu olayı o çocuğun kuzeni bi arkadaşıma itiraf etti. o da bu olayı bana anlattı bnde şu an size anlattım...

Cvp: kaplumbağa hırsızı

Sorunluymuş demek ki bir kaplumbağayı çalacak kadar mailto:/forum/images/s1/ff.gif

Çakiyi bilenler vardır katil bebek diye :D Hani hasta ruhlu bir bebek var filmi insanları öldürüyor :D Çaki :D bu çocuk heralde çaki karakterliymiş :D

Cvp: Cvp: kaplumbağa hırsızı

_Emre___' Alıntı:
Çakiyi bilenler vardır katil bebek diye :D Hani hasta ruhlu bir bebek var filmi insanları öldürüyor :D Çaki :D bu çocuk heralde çaki karakterliymiş :D

aklın neylere eriyo emre yaa :D

Noluyorr :D çakiye benzettim bu hareketinii ! napiyim yani mailto:/forum/images/s3/breh.gif

Cvp: Cvp: kaplumbağa hırsızı

_Emre___' Alıntı:

ewt ama çocuk kaplumbağayı çaldı kendisi öldürmedi.Çaki ise bir katil :smile:

turtleyhbbe' Alıntı:
arkadaşlar K.T adında bir çocuk pet shopdan 2 tane k.yanaklı su kaplumbağası çalmış (büyük olanlardan) birisini bir arkadaşına vermiş diğerinide kendisi beslemiş annesi nerden aldın diye sormuş o da bir arkadaşım verdi demiş ve kaplumbağasıda bir kaç gün önce ölmüş...

nie bu şirin kaplumbağayı çalıyor kii. anlayamıorum bu olayı o çocuğun kuzeni bi arkadaşıma itiraf etti. o da bu olayı bana anlattı bnde şu an size anlattım...

çocuk işte..

arakadaşlar ben 12 yaşındayım ve o hırsız bizim sınıfta onun arkadaşları bikere hocanın cep telefonunu çalmaya çalıştılar.80 TL'lik 2.el mont ve 6-8 TL çaldılar ve biz test paraları topluyorduk o paranın yarısından fazlasını çaldılar o paradan geriye 17 TL kalmıştı. 2 çocuk test parasını çalan çoçuğu engellemeye çalıştı ama o test parasını çalan hırsız ikisinide dövdü.ve okul çıkışında o parayla 12 kişiye döner ısmarlamış saçını yaptırmış vb.şeyler yaptı işte öyle çocuk diyip de geçmemek lazım.

Aile iste. iyi yetistirememisler.cocugun kisiligi duzgun olmamis.kotu bi cocuk olmus yani

Geri