Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaplumbağa icin satılan ürünler Kaplumbağa için uygun değildir.

yosuntosun

Bordo Bereli
Kaplumbağa fanusu(ölüm kabı)
Kabuk jelleri
Uvb lambaların çoğu
Isıtma lambalarının çoğu
Kaplumbağa akvaryumları
Kuru alanlar

Benzeri bir çok ürün Kaplumbağa için uygun değildir.

UVB lambalarının çoğu deyince aklıma takıldı. Yakın zamanda bundan aldım 2 tane, bir sorunu var mıdır? Hayvanım daha küçük olduğunda hemen kullanmayacağım.

Ekli dosyalar

• 1740937658361.png
    1740937658361.png
    202.5 KB · Görüntüleme: 10
UVB lambalarının çoğu deyince aklıma takıldı. Yakın zamanda bundan aldım 2 tane, bir sorunu var mıdır? Hayvanım daha küçük olduğunda hemen kullanmayacağım.
5.0 adlıysanız olur. 40cm mesafeden uygundur. Yalnız bazılarına kırık ulaşmış bana sağlam geldi. Kırık gelirse paketi açarken videoya çekin kanıt niteliğinde. Yada kargocunun yanında açıp tutanak tutturun. Tam para iadesi almanız mümkün böylelikle.

5.0 adlıysanız olur. 40cm mesafeden uygundur. Yalnız bazılarına kırık ulaşmış bana sağlam geldi. Kırık gelirse paketi açarken videoya çekin kanıt niteliğinde. Yada kargocunun yanında açıp tutanak tutturun. Tam para iadesi almanız mümkün böylelikle.
Evet 5.0. Kargo geldi ama henüz açmadım, açarken video çekeceğim. Teşekkürler bilgi için.

Geri