Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaplumbağa ile albino kurbağa

altugaltug

Bronz 5 Üye
Öncelikle merhaba konuyu nereye açacağımı bilemedim kusura bakmayın en mantıklı burası geldi. Kaplumbağa ile albino kurbağa birlikte yaşar mı.? Almayı düşünüyorum da. Çünkü albino kurbağada paladaryumda yaşıyormuş. Ne dersiniz cevaplarınızı bekliyorum.?

Cvp: Kaplumbağa ile albino kurbağa

Kaplumbağa albinoyu yer bence ayrı besleyin çünkü yaşayabileceği canlı yoktur tek başına bakılması daha iyidir.

Bende yer diye düşünüyorum ama benim kaplumbağam yavru şimdi yanına alsam yemiyor zaten çok ürkek. Yanında balık vardı geçen hafta verdim bi arkadaşıma. Yani küçükken alsamda sonra alışırlarmı.? :smile:

bir köpekle kediyi yavruyken birlikte besleyip büyütürsen böyle birşeyi bekleyebilirsin fakat kaplumbağa ve kurbağadan bunu bekleyemezsin :D

Çok riskli olur. Bildiğim kadarıyla o kurbağalar ufak. Kurbağa bir şekilde yem olur.

Geri