Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaplumbağa sahiplendirmek isteyenler

erol612

Bronz 4 Üye
Merhabalar ben yeni akvaryum kurdum içerisinde 1 adet erkek yavru kaplumbağa var. İstanbulda ataşehir-kozyatağı-içerenköy-bostancı-kadıköy yakınlarında sahiplendirmek isteyenler bana ulaşşın. Çok iyi bakacağıma garanti veririm.

Cvp: Kaplumbağa sahiplendirmek isteyenler

Sistemin resimlerini ve neler kullanıldığını belirtirseniz daha somut dönüşler olacaktır. Baktığınız kaplumbağaya da uzun ömür dilerim.

Kuru alan yaptim filtrem var. 60lt akvaryum. yakinda uv isikta alicam. isiticim var.

Bana 60 litre akvaryum küçük geldi. Hele 2 kaplumbağa oraya biraz büyüyünce nasıl sığacak bilmiyorum. Benim tek kaplumbağa icin 100 litre akvaryumum.

erol612' Alıntı:
Merhabalar ben yeni akvaryum kurdum içerisinde 1 adet erkek yavru kaplumbağa var. İstanbulda ataşehir-kozyatağı-içerenköy-bostancı-kadıköy yakınlarında sahiplendirmek isteyenler bana ulaşşın. Çok iyi bakacağıma garanti veririm.

merhaba! benim 4 kaplumbagam var 1 yasindalar . onlardan ikisini hayvansever birine vermek istiyorum eyer ilgilenirseniz sevinirim...

Geri