Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

kaplumbağa türleri arıyorum

flyingturtle

Bronz 3 Üye
merhaba arkadaşlar Uzun süredir RESlerime bakıyorum RESlerimle ilgilenirken değişik türlerlede ilgilenmek istiyorum 2.ci çok büyük bir akvaryumum var onu hazırlıycam şu anda aradığım belli türler var
soft shell
.çizgili kaplumbağa
benekli kaplumbağa
softshell için bile yeticek kadar alan var bu türlerden 1 tanesini bulabilirsem diğerlerini aramaktan vazgeçiceğim sahiplendirmek isteyen varsa söyleyebilir onun dışında satın alıcağım

Eminönünde benekli ve çizgili var.

Cizgili nerde gordunuz Eminonu'de ? Ben bakindim ama goremedim.

Soft shell ara sira Besiktas Flora pet shop'a geliyor.

Önceki hafta sonu arkadaşın biri kuş alırken görmüş Doğa. Gerçi ben tarifinden anladım.

Bu arada Ankara da Kızılay taraflarında birkaç pet shop gezdim. Kaplumbağaların durduğu yerler fena değil. Filtre vs var. Floresanda olsa yakın tutup bir ışık düzeni yapmışlar. Tam olmasada biraz önemsemişler bulunduğu yerleri.

Cvp: kaplumbağa türleri arıyorum

merhaba ankarada oturduğum için istanbuldaki pet shop lardan alamıyacağım kaplumbağaların fiyatları nekadar acaba bir bilginiz varmı ? parasını verince petshopa gidip alabilip gönderebilcek olan varsada yapabilirim eğer öyle olursa kargo parasınıda öderim

flyingturtle' Alıntı:
merhaba ankarada oturduğum için istanbuldaki pet shop lardan alamıyacağım kaplumbağaların fiyatları nekadar acaba bir bilginiz varmı ? parasını verince petshopa gidip alabilip gönderebilcek olan varsada yapabilirim eğer öyle olursa kargo parasınıda öderim
petshoptan almaktan vazgeçtim arkadaşlar nesli tükenmekte olan bir tür ve satışı yasak olan bir tür olduğu için eğer elden satan varsa alabilirim

Çok güzel bir karar. Özellikle yerli türleri sahiplenmek daha iyi bir yöntem.

bu türler res le birlikte yaşıyorlar mı ki?

Aralarında anlaşmazlık oluyor. Aynı yerde bir süre barışık olsalarda sonradan anlaşmazlık kesinlikle çıkıyor.
Ayrıca yerli türler ile res ler yani slider türlerinin habitatları farklı. Ortam ısıları vs aynı değil.
Bir arada yaşamamalılar.

Geri