Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaplumbağa ve diğer hayvanlar

atayngn

Yeni Üye
Selamlar, bu konu hakkında bir çok konu açılmış ama ben yeni bir şeyler var ise diye merak ettiğim için tekrar açıyorum.
Kaplumbağası ile birlikte aynı akvaryumda farklı hayvan besleyen var mı? Var ise ne besliyor ve süreç nasıl?
Akvaryumum 50x20 içerisinde 2 adet yavru kaplumbağam var. Bir şeyler eklemek istiyorum önerilerinize açığım, iyi forumlar.

Selamlar, bu konu hakkında bir çok konu açılmış ama ben yeni bir şeyler var ise diye merak ettiğim için tekrar açıyorum.
Kaplumbağası ile birlikte aynı akvaryumda farklı hayvan besleyen var mı? Var ise ne besliyor ve süreç nasıl?
Akvaryumum 50x20 içerisinde 2 adet yavru kaplumbağam var. Bir şeyler eklemek istiyorum önerilerinize açığım, iyi forumlar.
Kaplumbağa ile farklı canlılar bir arada beslenmez. Kaplumbağa diğer canlıları yer. Ayrıca su değerleri de farklı.
50*20 biraz idare eder ama hayvanlar hızlı büyüyor ve 2 hayvan var daha büyük bir yuvaya geçmeniz gerekecek.

Su sıcaklığı kaç derece? Kuru alan var mı varsa ne ile yaptınız?
Isıtma lambası var mı? Isıtma ampulünün modeli ve gücü nedir?

Hangi yemleri veriyorsunuz? Yem dışında birşey veriyor musunuz?
Kullandığınız su düzenleyici vitamin takviye vs var mı?

Akvaryumun genel bir fotoğrafını atın.

Kaplumbağa ile farklı canlılar bir arada beslenmez. Kaplumbağa diğer canlıları yer. Ayrıca su değerleri de farklı.
50*20 biraz idare eder ama hayvanlar hızlı büyüyor ve 2 hayvan var daha büyük bir yuvaya geçmeniz gerekecek.

Su sıcaklığı kaç derece? Kuru alan var mı varsa ne ile yaptınız?
Isıtma lambası var mı? Isıtma ampulünün modeli ve gücü nedir?

Hangi yemleri veriyorsunuz? Yem dışında birşey veriyor musunuz?
Kullandığınız su düzenleyici vitamin takviye vs var mı?

Akvaryumun genel bir fotoğrafını atın.
Su sıcaklığı 29 derecede sabit. Kuru alan henüz tamamlanmadı maalesef geçici bir kaç malzeme ile idare ediyorlar 1 haftaya o da tamam olur. Kaplumbağalar büyüdüğünde daha büyük bir akvaryum planım var

Su sıcaklığı 29 derecede sabit. Kuru alan henüz tamamlanmadı maalesef geçici bir kaç malzeme ile idare ediyorlar 1 haftaya o da tamam olur. Kaplumbağalar büyüdüğünde daha büyük bir akvaryum planım var
Tamam. Isıtma lambası şart ekipman.
Bu konuyu inceleyin.

Geri