Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaplumbağa ve Küvet :P

ThunderVolt

Bronz 4 Üye
Arkadaşlar arada sırada (2 kere yaptım) üzerimde sadece iç çamaşırlarım olucak şekilde Küveti dolduruyorum sonuna kadar.Sonra kaplumbağa ile ile beraber giriyorum küvete :D.Beraber duruyoruz öyle o dolaşıyor ben de dinleniyorum.Şimdi merak ettiğim birşey var.Acaba bunun havyana bir zararı olur mu?

Teşekkürler

Hayvana zararı olmaz kardeş ama su soğuk olmasın birde arada kuru alana elinle çıkar. Ayrıca kaplumbağa ile küvet :) baya iyiymiş

xD Bu Arada Kaplumbağaları Haşlama Termometre Varsa Suyu Ölç Max.30 olsun derecesi bak max.:)

su 32-33 derece civarı oluyor genelde..Ama o kadar da sıcak gelmedi bana tabi hayvanı bilmiyorum acaba inş birşey olmamıştır :D

ben tavsiye ediyorum çok mutlu oluyolar ama ben sadece onları koyuyorum suyun sıcaklığınıda ayarlayıp kuru alan için taşın birini küvete koy bak bakalım nasıl mutlu oluyolar :D bide küvet geniş ya daha güzel yüzüyolar :D ama sıcaklığa dikkat et bikeresinde suyu ılık yapmıştım ama sonradan sıcaklamış haberim yoktu su.baktım çırpınıyolar çok kötü bi duygu
:(

yok hocam ısırmak değil benim hayvan yemek dışında ağzını bile açmıyor :p

Geri