Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaplumbağa yem stoğu yapar mı?

tayyar

Bronz 5 Üye
Kaplumbağam kuru alan olarak kullandığım kayanın,akvaryumun camıyla arasında kalan kısmına yem getirip bırakıyor.Bazen 2-3 tane olduğunu görüyorum.Aradan uzun bir kaç gün geçince yiyor bunları. Kayaya yapıştırıyor,hatta bazen hepsini nasıl beceriyorsa birbirine yapışıtırıyor. Normalde yemini suda yiyor. Yani kayanın üstünde çıkıp yiyor ve burdan düşüyor dicem ama öyle bir şey yapmıyor. Üstelik yemlik olarak diğer köşede merdivenli farklı bir yer var.Yakın değil yani. Ki öyle bile olsa 2-3 taneyi düşürerek birbirine yapıştırmasına imkan yok sanırım. Yani biri kayaya yapışık,diğer yem kayaya değil de yapışık olan yeme yapışık gibi.

Bu tür davranışları var mıdır kaplumbağaların? Daha önce gözlemleyen oldu mu?

NOT: Herhangi bir şekilde aç kalmıyor,düzenli olarak yem veriyorum.

Cvp: Kaplumbağa yem stoğu yapar mı?

Yenı uye oldum ilk senın konunu okudum

Kaplumbagalar yem bırıktırme yapıyor saklıyorlar benım motorun arkasına saklıyorlar geri acıkınca onları yıyorlar

Ben hiç rastlamadım kendi kapluşlarımda hatta suda fazla beklemiş yemleri yemezlerdi.

ilk defa duyuyorum benimkiler ne stoğu ne bulsa hop yutuyor:)

Ben daha bizimkilerin zulasını bulamadım.

Enteresan. Bende ilk kez duydum. Kaplumbağalar erişkin mi?

Bizimkiler ve stok yapmak :D Çok komik geldi çünkü hemen anında yemlerini bitiriyorlar :33:

Yetişkin değil kaplumbağam. En fazla 1 yaşındadır. O da en fazla. Tekrarlarsa fotoğrafını çekip paylaşırım sizlerle.

Geri