Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

kaplumbağalarım gerçekten hayatımın bir parçasıymış

Biohazard

Gümüş 3 Üye
Ben 7.5 senedir kaplumbağa bakıyorum arkadaşlar. Kardeşimin düğününde çok istediği için 7 yaşındaki iki kaplumbağamı ona hediye ettim tankıyla beraber. 3 ay önce yeni 3 tane yavru aldım kendime şuan onlara bakıyorum. Neyse konumuza gelelim bugün iş yerinde tartıştım o kadar sinirlendim ki tam istifamı yazmaya gidiyordum. O an aklıma kaplumbağalarım geldi ya bi süre işsiz kalırda onlara bakamazsam diye düşündüm. Ve gururumu çiğneyip istifa kararımdan vaz geçtim. Herşey onlar için.

Cvp: kaplumbağalarım gerçekten hayatımın bir parçasıymış

Bir canlının sorumluluğu ancak bu şekilde alınır. O esnada aklınızdan geçtiklerine göre sevginiz anlatılmaz.

Biohazard' Alıntı:
Ben 7.5 senedir kaplumbağa bakıyorum arkadaşlar. Kardeşimin düğününde çok istediği için 7 yaşındaki iki kaplumbağamı ona hediye ettim tankıyla beraber. 3 ay önce yeni 3 tane yavru aldım kendime şuan onlara bakıyorum. Neyse konumuza gelelim bugün iş yerinde tartıştım o kadar sinirlendim ki tam istifamı yazmaya gidiyordum. O an aklıma kaplumbağalarım geldi ya bi süre işsiz kalırda onlara bakamazsam diye düşündüm. Ve gururumu çiğneyip istifa kararımdan vaz geçtim. Herşey onlar için.
helel olsun be

Bazıları için değersiz olsada kaplumbağalar, bana kuşumdan daha fazla yakınlık gösteriyorlar. Kaplumbağalarım benim gözümde çocuğumdur. sanırsam size göre de öyle.

arkadaşlar madem bu konuda itiraf ediliyor bende bi itiraf yapayım.Bundan 3 ay öncesine kadar sizlerin deyimi ile bir türbüncüydüm.hayatımı maçlara göre planlardım.ama evimde 12 seneden beridir çocuklugumdan beridir beslediğim kaplumbağamda vardı.sabahları kalktıgımda yem verir başka hiç bir şeyiyle ilgilenmezdim ayda birde temizlerdim akvaryumu 1 hafta sonra tupturuncu olurdu.pis kokardı suda çırpındığı an kabuğunun büyümesi için salgıladığı o beyaz maddeler çıkardı.Şuan tribünü bıraktım kombinem duruyo maçlara babam gidiyor.kaplumbağamı sığınakta sakladıgım eski akvaryumuma koydum.yanına bir arkadaş aldım ve şuyan inanırmısınız her şeyim onlar.yakında yumurta bekliyorum okuduklarımdan yola çıkarak.tarzan için yani ilk kaplumbağam için hayatının geri kalanını en iyi şekilde yaşaması için her türlü fedakarlığı yapmaya devam edeceğim.çünkü onun için bi öncesi yok

Geri