Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaplumbağalarımın renkleri farklı ve biri daha hızlı büyüyor.

XxEmrexX

Bronz 3 Üye
Merhabalar..Benim kaplumbağalarımın biri ilk aldığımdan beri rengi diğerine göre daha koyu yeşil, gözbebekleri daha büyük ve ilk aldığımda daha küçüktü şimdi ondan daha iri ve hantal:D nedeni nedir acaba türü mü farklı?eğer öyle olsaydı kavga ederlerdi heralde cevaplarınızı bekliyorum:cool:

Edit tubidik: Konu başlığı içerikle alakalı olmalıdır.

RE: Benimkiler

Aynen fotoğraflarını koyarsanız daha net bir cevap verebiliriz.

Kaplumbağalar aynı cins olsa da görünümleri gelişimleri farklılık gösteriyor.Fotoğraf koyarsanız daha net bir şekilde konuşabiliriz.

Ben kabuk değiştirince kabuk renkleri açılırmış diye biliyorum demekki sizinki kabuk değiştirmiyor.

Verdiğiniz yemleri hep çabuk büyüyen bitiriyor diğeri yiyemiyor olabilir. Kapluşlar büyüdükçe kabuk renkleri değişiyor. Fotoğraflarını görebilirsek belki daha net birşey söyleyebiliriz.

tubidik' Alıntı:
Verdiğiniz yemleri hep çabuk büyüyen bitiriyor diğeri yiyemiyor olabilir. Kapluşlar büyüdükçe kabuk renkleri değişiyor. Fotoğraflarını görebilirsek belki daha net birşey söyleyebiliriz.

ben yemlerini elimle veriyorum:D birde şuanda evde değilim pazartesi ekleyebilirim sanırım

Geri