Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaplumbağaların hoşlandıkları şeyler

ninjakaplumbağa19

Gümüş 2 Üye
Okşanmak:Benim kaplumbağam parmak ile gıdıklanmayı sever boğaz çene,arada boyunu uzatır daha iyi okşanmak için.Avucunuzun arasına aldığımızda avucumuzun sıcaklığı ona olan güvenimizi arttırır :D Yeni alanlar için önemli.

Müzük:Benim kaplumbağam çok seviyor boğazını kaldırıp dinliyor hoşuna gidiyor.Ama sizinkini bilemem.Ama sesi fazla açarsanız ürkebilir.

Fırçalanmak:Fırçalanmaktan çok zevk alırlar delirler.Karınına yaparsanız daha zevk hisederler ama hafifce.Ama burası önemli yavru kaplumbağaya fırçalanma iyi gitmez çünkü onların kabuğu gelişmektedir.2 aylık ve üzeri yetişkinler su masajından hoşlanırlar.

Altta bi resim vericem orayı kaşırsanız ki ben çok yapıyorum gıdıklanır gibi oluyor.alt resimde kaşırsanız sağ sol sağ sola döner hoşuna gider.

mailto:/wknt6d.jpg

Teşekür butonuna basanların elleri dert görmesin :D

Cvp: Kaplumbağaların hoşlandıkları şeyler

Güzel bi paylasım olmus tesekkürü hakettin:D

Geri