Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!EverDEbo' Alıntı:kaplumbağam beni görünce ellerini suya o kadar çok çarpıyoki her yeri ıslatıyo bunun anlamı daha çokmu yemek isteemesi yoksa onu evin içinde gezdiriyimmi
ffts1' Alıntı:EverDEbo' Alıntı:kaplumbağam beni görünce ellerini suya o kadar çok çarpıyoki her yeri ıslatıyo bunun anlamı daha çokmu yemek isteemesi yoksa onu evin içinde gezdiriyimmi
o halinin videosunu bile çektim ben heyecanlanıyor sadece kafa büyüklüğü kadar yem dışına çıkmayın obez olmasına sebep olur.Gözleri aç bunların )) ama bayılıyorum şahsen o hallerine evde gezmesine izin vermeyin mikrop kapmasına sebep olabiliyor.Çok steril ve hava akımından uzak olması lazım ev içinde gezebilmeleri için.açıkçası ben cesaret edemiyorum.