Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Tekrar teşekkür ederim benim kuru alan ısıtıcısı ile kuru alan arası 7 cm di. şimdi 15 cm e yükselttim çok teşekkürler :133:Jadeite' Alıntı:40-60 watt arası bir lamba. Yalnız soft ampul olmalı. Beyaz boyalı lamba yani. Şeffaf alırsanız kapluşların gözleri rahatsız olur. Birde kuru alanla lamba arasındaki mesafe 15 cm olmalı. Siz yine de kuru alnın sıcaklığını civalı termometre ile bir ölçün. 30-32 derece arası optimum sıcaklık.
Tekrar teşekkür ederim benim kuru alan ısıtıcısı ile kuru alan arası 7 cm di. şimdi 15 cm e yükselttim çok teşekkürler :133:Jadeite' Alıntı:40-60 watt arası bir lamba. Yalnız soft ampul olmalı. Beyaz boyalı lamba yani. Şeffaf alırsanız kapluşların gözleri rahatsız olur. Birde kuru alanla lamba arasındaki mesafe 15 cm olmalı. Siz yine de kuru alnın sıcaklığını civalı termometre ile bir ölçün. 30-32 derece arası optimum sıcaklık.