Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaplumbağam hasta:'(

se22mi

Bronz 2 Üye
Kaplumbağam yem yerken ağzında gıcırdama sesleri oluyor,şuan iştahsız,Hırıltılı solunum var ve 3 gün sonrada taşınacağız.Kırmızı yanağının tam ortasında kalın bir çizgi şeklinde soyulmuş gibi.Lütfen yardımcı olun onu çok seviyorum:love01:<3<3<3<3<3

Cvp: Kaplumbağam hasta:'(

se22mi' Alıntı:
Kaplumbağam yem yerken ağzında gıcırdama sesleri oluyor,şuan iştahsız,Hırıltılı solunum var ve 3 gün sonrada taşınacağız.Kırmızı yanağının tam ortasında kalın bir çizgi şeklinde soyulmuş gibi.Lütfen yardımcı olun onu çok seviyorum:love01:<3<3<3<3<3

acilen bir veterinere götürülmesi gerekiyor.öyle bir imkanınız varmı?

BUNLARSAN HANGİLERİ VAR YAZARMISINIZ EĞER ÇOĞU VARSA SİZE TEDAVİ UYGULAMASINI YAZACAĞIM:
-Eğri eğri yüzmek.
-Alt kabukta pembeleşmek.
-Suya koyulduğunda dibe çökmesi ve suyun dibinde hiç hareket etmemesi.
-Burundan veya da ağızdan salya gelmesi.
-Çift gözün kapanması.
-Nefes alırken hırıltılı sesler çıkarmak.
-İştahsızlık.
-Gözlerde çapak veya da şişme.
-Zor nefes almak.
-Hapşırmak.
-Kuru alanda normalden çok daha fazla vakit geçirmek.

BUNLARSAN HANGİLERİ VAR YAZARMISINIZ EĞER ÇOĞU VARSA SİZE TEDAVİ UYGULAMASINI YAZACAĞIM

-Nefes alırken hırıltılı sesler çıkarmak.

-Zor nefes almak.

Bunlar var ve veterinere götürsemde hiçbirşey anlmazlar çünkü buradaki veterinerler büyükbaşlara bakıyor.Ve tedavi şeklini de uygulayamam.Biliyorum akciğer enfeksiyonu oldular ama malesef ev taşıyoruz ve tedaviyi uygulamam imkansız.Şuanda tek yapabileceğim tedavi Dua etmek.Şükürler olsun ki istahsızlık problemini bu tedavi şekliyle hallettim

Geri