Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

kaplumbagam Kis uykusu icin cok mu kücük ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zeytin

Yeni Üye
merhaba, zeytin kaplumbagamin adi .. 10 gün önce dogumgünüme almis arkadaslarim. daha 3-4 haftalik .. kis uykusuna yatirmasam onun icin daha iyi mi olur yoksa kötü mü olur ? suanda yari kis uykusunda. akvaryumunda degil suyu soguk tutuyorum. sürekli uyuyor ve günde sadece 1 kere yemek yiyor. hergün degistiriyorum tabii suyunu ama sürekli uyuyor .. yani yari kis uykusunda gibi birsey .. dogru mu yapiyorum yanlis mi yapiyorum bilmiyorum ama edindigim bilgilere göre kis uykusu boyunca hic yemiyorlar vs bunun icin cok kücük gibi geliyor daha :S ne yapmaliyim ?

Cvp: kaplumbagam Kis uykusu icin cok mu kücük ?

Kaplumbağanız kış uykusu için çok küçük. Bence ısıtıcısını çalıştırın. Su sıcaklığı şu an çok düşükse birkaç gün içerisinde 28 dereceye getirin.

Cvp: kaplumbagam Kis uykusu icin cok mu kücük ?

Forumumuzun arama motorundan kış uykusuyla ilgili tüm bilgileri bulabilirsiniz. Ne yavru ne yetişkin evdebakılan hiç bir kaplumbağanın kış uykusuna yatması uygun değildir. Bunun için gerekli tüm koşullar bakım kategorisi altında ve hastalık sağlık kategorilerinde bulunabilir.

Bu yüzden konuyu kilitliyorum.

Buraya bir göz atın:

mailto:/forum/Konu-su-kaplumbagasi-bakmaya-baslayanlar-icin-kapsamli-bir-ozet.html

mailto:/forum/Konu-kis-uykusu-hibernasyon.html

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri