Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaplumbağam kuru alana çıkmıyor

memolik12

Gümüş 4 Üye
Arkadaşlar kaplumbağama kuru alan yaptım ama hiç kuru alana çıkmıyor.

Cvp: Kaplumbağam kuru alana çıkmıyor

Eğer yeni yaptıysanız alışma sürecinde olabilir.Yada siz görmediğiniz zamanlarda çıkıyordur.

Daha bugün yaptım ondan olabilirmi?

Bide kaplumbağam suda ağzını çok minik minik acıp kapatıyor.Bi sorun olurmu??

Büyük ihtimalle bugün yaptığınız içindir.Suyun içinde ağzını minik minik açıp kapatıyor dediğiniz kaplumbağalar bazen bu hareketleri yapabilir ama hastalık sağlık bölümünden hastalık belirtilerini incelemenizde fayda var hastada olabilir.

Kendilerini su içinde daha güvende hissederler. Bu sebeple siz yokken deneyeceklerdir.

emre bey'e katılıyorum.. ağzını açıp kapaması hakkında bir şey söyleyemem ama kuru alan'a çıkar onlar ben de ilk yaptığımda çıkmadılar 2. gün çıktılar ama; hatta 1 hafta yem yemediler.. büyük ihtimalle alışıyorlardır. ben daha kapıyı açarken kuru alandan suya taklalar atarak atlıyorlar öyle diyim :) ama bir sorun olduğunu düşünmüyorum

Geri