Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaplumbağam Light hasta mı oldu ?

dnzbakis

Yeni Üye
Bu boğazını şişirirken : mailto:/1f/y/t4vm6.jpg
Buda boğazı normal haldeyken : mailto:/1f/y/t4vml.jpg
( ve bunu kurbağa gibi yapıyordu )

Kaplumbağam hasta mı oldu? sudayken hiç görmüyorum ama karaya çıkınca yapıyor bunu

Cvp: Kaplumbağam Light hasta mı oldu ?

Kaplumbağanızın gayet sağlıklı merak etmeyin cem abi yazmadan ben yazayım :) kaplumbağanız bunu yaparak vücudunu daha hızlı ısıtıp yada soğutuyor.Endişelenecek bişe yok.

Okan konuyu net cevaplamış. Sorun yok.

Bunun dışında gözler resimden kaynaklımı o şekilde kısık yada kapalı gibi? Boyalı cisim hayvanın akvaryumundaysa hiç uygun değil. Salınım yapar ve zararlıdır. Eğer dışarıda ise hayvanın dışarı çıkması strese sokar. Su ısısı ve kuru alan ısısı uygun değerlerde mi? Yani su 26-28 derece, kuru alan 31-33 derece mi?

Deniz o plastik kap en kısa sürede akvaryum ve gerekli ekipmanlarla yenilenmeli. Şimdilik birşey yok ama önümüz kış ve ciddi tehlike içinde hayvan.

AEK' Alıntı:
Okan konuyu net cevaplamış. Sorun yok.

Bunun dışında gözler resimden kaynaklımı o şekilde kısık yada kapalı gibi? Boyalı cisim hayvanın akvaryumundaysa hiç uygun değil. Salınım yapar ve zararlıdır. Eğer dışarıda ise hayvanın dışarı çıkması strese sokar. Su ısısı ve kuru alan ısısı uygun değerlerde mi? Yani su 26-28 derece, kuru alan 31-33 derece mi?

Gözleri fotoğrafta tam kırparken çıkmış gayet iyiyiz :) birlikte hani bebekler yıkandıkları leğen derler ya ona elimi koyuyorum geliyor elime atlıyor birdaha geliyor atlıyor felan oyun oynuyoruz. O boyalı eşyayı çıkarmayı düşünüyorum fakat boş kalıcak ve kuru alan almam gerekecek onuda en kısa zamanda çıkaracağım. ama onun altında uyuyor :( Su ısısı 26 derece ve üstü, Kara alanda 30

Isı iyi ama alt sınırda. Suyu ısıtıcı sürekli o değerde tutar ancak kuru alan bugünlerde kısmen daha soğuyabilir. Kuru alanı hazır alana kadar taşları sağlamca üst üste dizerek yapabilirsiniz.

Geri