Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

kaplumbağam suda batmıyor!!!

Greta

Yeni Üye
1 senedir beslediğim iki kaplumbağam var ve biri iki günden beri yemek yemiyor.ağzını açıp yutkunuyor gibi yapıyor ve suda batmıyor !!! bu konuda bilgisi olan yada böyle bir şey yaşamış olan biri bana yardım edebilirmi lütfen acil yardım!!:(

Cvp: kaplumbağam suda batmıyor!!!

Geçmiş olsun, imkanınız varsa mutlaka bir veterinere götürün. Akciğer enfeksiyonu olabilir. Linki inceleyin. mailto:/forum/Konu-akciger-enfeksiyonu-respiratory-infection.html

Saolun.Götürdüm fakat buradaki veterinerlerin su kaplumbağası hakkında fazla bi bilgisi yok .Bu konu hakkında aynı şeyi yaşamış biri varsa lütfen yardım edebilirmi acil!!!

Nerde oturuyorsunuz bütün hayvanlar hakkında deneyimli veteriner hekimler üniversitelerde bulunmaktadır.

Greta' Alıntı:
Saolun.Götürdüm fakat buradaki veterinerlerin su kaplumbağası hakkında fazla bi bilgisi yok .Bu konu hakkında aynı şeyi yaşamış biri varsa lütfen yardım edebilirmi acil!!!

Sizi üzmek gibi olmasın ama benim ölen kapluş da yemek yemiyordu ve duba gibi batmıyordu.Ağzına şırıngayla yem veriyordum, elimden gelen her şeyi yapmaya çalışıyordum.Öylece 1 ay yaşadı ve öldü :(

mailto:/forum/Konu-suda-batmama-durumu-kaplusumun-sorunu.html

durumum gretayla nerdeyse aynı yanlızca 3 haftadır baesliyorum. yeni kaplarına alalı 3 gün oldu

Geri