Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaplumbağam Suyun Altında Uyuyor

kürşad45

Bronz 2 Üye
Arkadaşlar dün akşam kaplumbağa'mı gözetledim suyun altında uyuyor bütün gece.Bilmiyorum, bir problem olur mu ?
:ff:

Cvp: Kaplumbağam suyun altında uyuyor

:O Çok ilginç, benim kaplumbağam aksesuarların arasında sıkışıp debelenmeye bayılıyor,bazen sıkışıp suyun altında fazla kalınca nefessiz kalacak diye korkuyorum.

:t65y: Bu gece fotoğraf çekebilirsem paylaşırım...

Tüm gece boyunca suyun altında kalabileceğini zannetmiyorum. Siz uyuyorken burnunu yüzeye çıkartıp nefes alıyordur :)

Kaplumbağalar kendilerini suda daha güvende hissettiklerinden suda uyurlar. Bir sorun yok :)

Kaplumbağalar bir yere sıkışmadıkları sürece boğulmazlar bu konuda endişe etmenize gerek yok :)

Su içinde uyumalarına gelince bu gayet doğal bir durum.Büyük bir ihtimalle gece siz farketmeden su yüzeyinden nefesini alıyordur :)

Onun için suyun biraz altında bir yer yapabilirsiniz örneğin bir kuru alan ile ya da bir yapay bitki ile sadece burnu dışarıda kalacak şekilde bir yer yapın zamanla onun üstünde uyumaya alışır böylece uykusu da bölünmez. :)

teşekkürler herkese,uyumaları için bir alan yapacağım.:133:
Ayrıca bir sorum olacak foruma nasıl resim ekleyebiliriz?:ff:

imageshack sitesinden ekleyebilirsin.

Merve Hanım'ın bahsettiği siteye fotoğrafı yükleyerek; ordaki linki burdaki mesaja koyabilirsiniz.

Geri