Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaplumbağam yem yemiyor.

Cvp: acil yardım kaplumbağam yem yemiyorr

neyde besliyorsunuz ? akvaryum ? fanus ?

fanusta karedes veiyorum bide gözünü yarım açıyo bazende azını sudan çıkarıp azını açıyo kapıyo

ölüm fanusunda beslemenyin ısıtıcı filtre uvb lamba ve ısıtıcı lambası olan kuru alanı olan bir akvaryumda besleyin kaplumbağanıızın bakın nasıl yem yiyor ozaman

3buçuk yıldır yaşıyo ama fanusta akvarumda çok pahalı napıcam

Cvp: Kaplumbağam yem yemiyor.

O zaman iyi bakıcak birine verin. Ona fanusta işkence etmiyecek birine.
3 buçuk yıl sizde soğuk yerde yaşarsınız ama acı çekerek .

Kaplumbağanız için uygun şartları sağlayamadığınız için kaplumbağanızın yem yememesi hatta hastalanması çok olası.
İmkanlarınız ölçüsünde içinde bir ısıtıcı, kuru alan bulunan bir plastik kapta bile baksanız o hayvanlara eziyet etmemiş olursunuz.

ii biride yok ona bakicak yani tanıdıklarımda akvaryum yok i sorum daha var yanına bi tane daha alimmi

Birine bile bakamazken ikincisini almayı sormanız çok garip ..

oda dogru ama vitamin aldım yemine damlatıp verdim yemedii için suyuna damlattım çünkü su içtii için işallah düzelir yarın veterinere götürcem saten

Veterinere götürürseniz aynı şeyleri diyecektir.Birde 2. yi alayımmı diyorusunuz.30 litrelik bir akvaryum, kuru alan + ısıtıcı şart.30 litre akvaryumun fiyatı ne kadar pahalı olabilir ki ? Isıtıcı 15 lira civarı.Taşları üst üste koyarak saglam şekilde yapıştırarak(akvaryum silikonu ile)bir ortam sağlarsınız.Filtre de gerekli ancak ısıtıcı şimdilik şart.

Geri