Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaplumbağamda sorun var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ceren001

Yeni Üye
kaplumbağalar felç geçirebilirmi:( kardesim ben evde yokken kaplumbağamın üzerine çok olmasada sıcak su dökmüş aşırı sıcak değil ama odaya girdigimde çok hızlı yüzmeye çalışıyor gibiydi sonra agzı açık kaldı hiç hareket etmedi ayaklarına dokundum 3 tanesini içeri çekti ama birini çekmedi bi süre öyle kaldı sonra bi baktık suyun içinde koşuyor o ayağı yine hareket etmiyor :( şimdide durdu öldümü acaba :(

RE: beş dakika önce oldu acillll

Elinize alin. Kollarini ve başini saliyorsa olmis demektir. Ayaklarini cekin biraz tepki vetmesi lazim. GECMIS OLSUN. ::'(

Cvp: beş dakika önce oldu acillll

Kalp krizi geçiriyor olabilir, çevrenizde kaplumbağalardan anlayan bir veteriner varsa ona götürün veya ilinizde ki üniversitenin veterinerlik fakültesine götürün zaman kaybetmeden.

teşekkür ederim suyu soğuktu normalde kalp krizi olabilir evet ama ölmedi yani daha öncede oldu fakat yaşamıştı şimdi bir ayağı dışarda sadece başı falan oynuyor :(

Dediğim gibi profesyonel bir yardım almaktan başka yapabilecek bir şey olduğunu sanmıyorum.

şuan mümkün değil of ne yapacağım ben ya :(:(:(:(:(

Cvp: Kaplumbağamda sorun var

öncelikle foto yollarmısınız kaplumbağanızın yaşadığı alanda gözüksün fotoda.

yok belli ki öldü ağzı açık ellerini içeri çekmiyor dışarıda çıkarmıyor ama neyse cevaplayanlara teşekkür ederim

Konu amacından sapmaya müsait olduğu için kilitliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri