Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!İyi akşamlar uzun zamandır arıyorum fakat bulamiyorum eğer sahiplenirsem çok mutlu olacagim Anadolu yakasında oturuyorum ben de8cm kabuk boyunca olan kaplumbağam var. Yoğun çalıştığım için bakmakta zorlanıyorum. Akvaryumu ısıtıcısı ve filtresi ile birlikte sahiplendirmek istiyorum. İstanbul anadolu yakasında ikamet ediyorum. Fakat avrupa yakasına da sahiplendirebilirim.
Merhabalar. Minik kaplumbaganizi evlat edinmek istiyoruz. Buyuk kızım cok istiyor. Daha oncede bir Maltese kızımız vardi. Eger bize verirseniz çok sevinir ve mutlu oluruz.8cm kabuk boyunca olan kaplumbağam var. Yoğun çalıştığım için bakmakta zorlanıyorum. Akvaryumu ısıtıcısı ve filtresi ile birlikte sahiplendirmek istiyorum. İstanbul anadolu yakasında ikamet ediyorum. Fakat avrupa yakasına da sahiplendirebilirim.
Merhaba deneyimliyim Avrupa yakasında oturuyorum sahiplenmek isterim8cm kabuk boyunca olan kaplumbağam var. Yoğun çalıştığım için bakmakta zorlanıyorum. Akvaryumu ısıtıcısı ve filtresi ile birlikte sahiplendirmek istiyorum. İstanbul anadolu yakasında ikamet ediyorum. Fakat avrupa yakasına da sahiplendirebilirim.
Eski ismiyle Özel Mesajlaşmanın kısaltılmışıdır. Yeni ismiyle DM. İlan sahipleri ve ilan sahipleriyle iletişime geçecek olan üyeler için bu özelliği aktifleştirdikÖM yetkisi ne demek acaba forumda yeniyim ve bilmiyorum ????
Merhaba ben Kartal'da oturuyorum kaplumbağa bakımında deneyimliyim sahiplenmek istiyorum.8cm kabuk boyunca olan kaplumbağam var. Yoğun çalıştığım için bakmakta zorlanıyorum. Akvaryumu ısıtıcısı ve filtresi ile birlikte sahiplendirmek istiyorum. İstanbul anadolu yakasında ikamet ediyorum. Fakat avrupa yakasına da sahiplendirebilirim.
Merhaba8cm kabuk boyunca olan kaplumbağam var. Yoğun çalıştığım için bakmakta zorlanıyorum. Akvaryumu ısıtıcısı ve filtresi ile birlikte sahiplendirmek istiyorum. İstanbul anadolu yakasında ikamet ediyorum. Fakat avrupa yakasına da sahiplendirebilirim.
Ben su kaplumbagasi bakiminda deneyimliyim. Tekrar bakmak istiyorum Anadolu yakasindayim. Sahiplenmek isterim.Merhaba
İyi günler umarım halen sahiplendirmemissinizdir ????yeni yuvası bizim evimiz olur inşallah. Akvaryum yem vs için ucret odeyebiliriz.umraniyedeyiz istediğiniz yere gelip alabiliriz8cm kabuk boyunca olan kaplumbağam var. Yoğun çalıştığım için bakmakta zorlanıyorum. Akvaryumu ısıtıcısı ve filtresi ile birlikte sahiplendirmek istiyorum. İstanbul anadolu yakasında ikamet ediyorum. Fakat avrupa yakasına da sahiplendirebilirim.
Merhaba İstanbul'dayım sahiplenmek isterim. Size nereden ulaşabilirim8cm kabuk boyunca olan kaplumbağam var. Yoğun çalıştığım için bakmakta zorlanıyorum. Akvaryumu ısıtıcısı ve filtresi ile birlikte sahiplendirmek istiyorum. İstanbul anadolu yakasında ikamet ediyorum. Fakat avrupa yakasına da sahiplendirebilirim.
Merhaba benim de bir kaplumbağam var gayet sağlıklı ve yalnızlığında dolayı çok üzülüyorum o yüzden kaplumbağanıza talibim8cm kabuk boyunca olan kaplumbağam var. Yoğun çalıştığım için bakmakta zorlanıyorum. Akvaryumu ısıtıcısı ve filtresi ile birlikte sahiplendirmek istiyorum. İstanbul anadolu yakasında ikamet ediyorum. Fakat avrupa yakasına da sahiplendirebilirim.
İstanbuldayım eğer isteyen olursa da kaplumbağamın mutluluğu ve rahatı için bu kaplumbağayı alana kendi kaplumbağamı da çok iyi bakması şartıyla verebilirim hem de akvaryumuyla birlikteMerhaba benim de bir kaplumbağam var gayet sağlıklı ve yalnızlığında dolayı çok üzülüyorum o yüzden kaplumbağanıza talibim