Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaplumbagami simdilik fanusta beslersem sıkıntı olur mu?

Hello_thereimNOOB

Yeni Üye
Kaplumbagami alali 1 hafta oldu ve daha akvaryum alamadim.Biraz buyuyene kadar fanusta kalsa olur mu?isiticim ve uvb isigim da yok.Isinmasi icin kaloriferin yanina koyuyorum ve her gun temiz ilik su ekliyorum.Bazen cok hareketli oluyor bazen de hic hareket etmiyor.Ilk 5 gun yemek yemedi daha yeni yemek yemeye basladi.Hemen akvaryum almali miyim yoksa simdilik idare eder mi?

Ekli dosyalar

• 1734369609297132469946720266947.jpg
    1734369609297132469946720266947.jpg
    1.4 MB · Görüntüleme: 11
Kardeşim o taşslrı çıkar renkli olanlar rengini suya salarlar ve büyük olanlar soğuk tutar ayrıca pislikleri çekerler

Birde çok fanusta bekletme çünkü daracık alan suyu yükselt ve kuru alan gibi bir şey yapman gerekiyor

Daha gerekli olanları diğer bilgili abiler söylesin

Fanusta olmaz akvaryum kurmanız lazım. Minimum 50 litre olacak şekilde ne kadar büyük yaparsanız o kadar uzun gider.

Su ısıtıcı ve ısıtma lambası şart ekipman. Su ısıtıcıyı su hacmi ile eşit watt değerinde alın.

Isıtma lambası için bu konuya bakabilirsiniz.

Kuru alan için bu konuyu inceleyin.

• Beğen
Tepkiler: cem
Geri