Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

kaplumbağamın akvaryumunu yeniledim

memolik12

Gümüş 4 Üye
Arkadaşlar dediğiniz gibi akvaryumu yeniledim ısıtıcı ve filitreyi alıcam en kısa zamanda.:D:Dmailto:/2z4jr51.jpgmailto:/2hnvq6w.jpgmailto:/2rzqnhx.jpg buda KAHRAMAN:t65y::t65y::t65y:mailto:/idt9a0.jpg

Cvp: kaplumbağamın akvaryumunu yeniledim

Böyle daha iyi olmuş.Isıtıcı,filtre ve dip kumuyla daha hoş bir görüntü olacaktır.Ama filtreyi dediğim gibi şelale filtre olarak alırsanız hem yer sıkıntısı olmaz hemde hoş bir görüntü olur :)

Teşekkürler , bide kuru alanı ben kafama göre yaptım sizin bildiğiniz daha iyi bir şekil varmı???

CD kabından bir kuru alan yapabilirsiniz.Ama bu akvaryum için olur mu tam emin değilim.

ona baktım ama olmuor malesef.Başka bisi bilen varmıdır ACABA???

Bu tip akvaryumlar için en iyi bu tip kayalar gözüküyor.

http://www.youtube.com/watch?v=9icGw9HX5EQ

Belkız hanımın kuru alan yapımı videosunu izleyiniz...

Hem Yer Kaplamaz...

Saolun teşekkürler

CD kabından yapmayı denicem

Kabuk piramitleşmesi var:breh::breh::breh::':)':)'( yemi biraz azaltın

Gördüğüm kadarıyla kuru alanı bantla yapıştırmışsınız. Bunun iki sakıncası var. Biri ıslanan banttan yapışkan sızıntısı olur. Kimyasal bir malzeme olduğu için zararlıdır. ikincisi bantın bir tarafı kalkarsa kaplumbağanın oraya yapışma olasılığı olur. Bence başka alternatifler düşünün.

Obezite konusu bencede önemli. Hazır yavru iken uygun bir diyetle bu sorun çözülür.

Geri