Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaplumbağamın Derisinde Kırmızı Bir Şey Var ..

ultrAslan1905

Bronz 4 Üye
Merhaba arkadaşlar. Benim kaplumbağalarımın derisinde kırmızı pamuk gibi bir şey var. Acaba bunlar ne olabilir :ff: Pislikten ya da deri değiştiriyor olmasından şüpheleniyorum :(:(:(

Cvp: Kaplumbağamın Derisinde Kırmızı Bir Şey Var ..

resim koyda görelim ne olduğunu Görmeden ne bilecez

Kirmizi tas varsa ondandir. Ama siz resim yuklersenniz iyi olur

İyi de ben onları kulak çubuğunun pamuklu kısmı ile narince temizliyorum. Tabi çoook narince. Şimdi bakacağım eğer olmuşsa çekip koyarm :)

Taşlarım pembe :)

Salinim olmus. Pembe ve kirmizi fark etmez. Siz hyvana dokunmayin taslari kaldirin.

Renkli taslar selalenin dedigi gibi suya salinim yapar su degerlrini ve hayvani kotu yonde etkiler o taslari hemen kaldirmalisin

Arkadaşlar çok teşekkür ederim. Peki zemine kum koysam ? Temizlik nasıl olur :ff:

Boyalı ürünler gerçekten çok kalitesizmişki çabucak bu kadar salınımı yapmış.

Zemine ince silis kum koymak iyi olur. Deri değişimlerinde faydalıdır. Dışkı ve yem artıklarını arasında barındırmaz. Hatta bunları üzerinde tutarak uçuşmasınıda kısmen önler.

Gerçekten çok teşekkür ederim:133:

Geri