Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

kaplumbağamın kabuğunda beyaz çizgiler var

kartal

Bronz 3 Üye
arkadaşlar kapluşumun kabuğunun desenlerinin arasında beyaz çizik var rengi mantara benziyor güneşlendirtikten sonra daha çok rengi belli oluyor ama herhangi bir halsizlik yem yememe ve kabukta yumuşakllık yok maşallah semsert sizce bu nedir ?

Başlık içeriği açıklayıcı nitelikte olmalıdır/tubidik

Cvp: kaplumbağam hastamı

Kabuk desenlerinin arasındaki çizgiler boyunca beyazlamalarsa merak etmeyin, güneşlendirme ve kalsiyum takviyesi ile düzelecektir. Haftada bir kere yumuşak bir diş fırçasıyla bastırmadan kabuğunu fırçalayın.

haftada bir çok bence onlar alışık değiller ayda 1 yeter sakın kabuk sertleştirici kullanmayın devit-3 ü ayda bir kabuğu fırçaladıktan sonra sürün rengini kazanmasına yardım eder vitaminlerini eksik etmeyin :)

özellikle kurulanınca oluyor demi?benim kaplumbağalarımdada küçükken vardı.yemim ile ilgili olduğunu düşündüm ve yemi değiştirdim.gözle görülür bir şekilde değişme oldu ve düzeldi

Benim kapluş da da var.Sera kullanıyorsunuz değil mi?

Geri