Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaplumbağamın rengi çok koyu?

flora11

SKF Delisi
benim 3 tane kaplumbağam var daha önceden de bahsettiğim ve bana sonradan gelen şımarık 5 sene boyunca ölüm kabında bakılmış ve sadece 1 cm büyümüştü 7 aydır bende şımarık'ın rengi çok koyu çizgileri hiç belli olmuyor acaba neden olabilir ? shrek ile karşılaştırmak için resimlerini koyacağım yardımcı olursanız sevinirim . bu arada şımarık bazen kuru alandayken ağzını açıp kapıyor ama hiç hastalık belirtisi yok . harekeli ve iştahlı. şimdiden teşekkür ederim

koyu renk ve daha küçük olan şımarık diğeri shrek

Ekli dosyalar

• Fotoğraf-0019.jpg
    Fotoğraf-0019.jpg
    287.2 KB · Görüntüleme: 121
  • Fotoğraf-0020.jpg
    Fotoğraf-0020.jpg
    295 KB · Görüntüleme: 108
  • Fotoğraf-0021.jpg
    Fotoğraf-0021.jpg
    301.2 KB · Görüntüleme: 152
  • Fotoğraf-0022.jpg
    Fotoğraf-0022.jpg
    294.6 KB · Görüntüleme: 110
  • Fotoğraf-0023.jpg
    Fotoğraf-0023.jpg
    271.5 KB · Görüntüleme: 166
Cvp: kaplumbağamın rengi çok koyu ?

Kaplumbağalarda doğuştan renk farkı olabilir. Anormal bir durum yok.
Bekın bu konuda benim daha büyük olan yanyana sağ tarafta 2 res gözüküyor. Renk farkları bariz. İçiniz rahatlasın diye örneklemiş olayım.

mailto:/forum/Konu-kabuga-devit-3-uygulamasi-resimli.html

RE: kaplumbağamın rengi çok koyu ?

evet sizinkiler de benimkiler gibi renkleri farklı orada da yazdığınız gibi gerçekten farklı renkler akvaryuma renk katıyor ben sadece kafama takıldığı için sormuştum cevap için çok teşekkürler

Evet, farklı olmaları gerçekten renk katıyor. Bence diğeri daha güzel gözüksede koyu renk olanlar daha az sayıda.

AEK' Alıntı:
Evet, farklı olmaları gerçekten renk katıyor. Bence diğeri daha güzel gözüksede koyu renk olanlar daha az sayıda.

bende size katılıyorum

Benım engınarımda oldukca koyu renklı ve kabugunu 4e bolunmus normal kaplumbagaların 3e bolunmus durumda resmını en kısa zamanda koyacagım

Geri