Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

kaplumbağamın suyunu dinlendirmeli miyim

smy96

Bronz 4 Üye
kapluşlarımı 3 litrelik bir fanusta besliyorum. kaç günde bir sularını değiştirmeliyim ve suyunu dinlendirmelimiyim :ff:

Cvp: kaplumbağamın suyunu dinlendirmeli miyim

Fanusta bakmak emin olun dinlendirilmemiş suda bakmaktan bin kat daha kötü. Fanusta bakmaya devam edemezsiniz.

mailto:/forum/Konu-su-kaplumbagasi-bakmaya-baslayanlar-icin-kapsamli-bir-ozet.html

Verdiğim linki lütfen gözden geçirin.

Çeşme suyu en az ağzı açık şekilde 2 gün bekletilip öyle kullanılmalı.

akvaryum gerekli biliyorum fakat fanusta geçici bakıyorum zaten en kısa zamanda almayı düşünüyorum. bir kaç sorum daha olacak kaliteli kaplumbağa yemi isimleri ? vitamin isimleri ? neler bir bilginiz varmı ?

Sera raffy p ve tetra reptomin ana yemler. sera reptilin kapluş vitamini. Ek olarak sera raffy ı alabilirsiniz kapluşlarınız küçükse. Beslenme bölümündeki sabit başlıklara bakarsanız faydalı olacaktır.

peki sağolun. ya bir kaç soru daha sorabilirmiyim :rolleyes: akvaryum ısıtıcısını yazın kullanmam gereklimi. gerekli ise kaç dereceye ayarlamalıyım :ff:

Evet sürekli ısıtıcı açık kalmak zorunda. 28 dereceye ayarlayın ve bir termometre alıp sıçaklığı ölçün. istenilen sıcaklığa gelene kadar ısıtıcının ayarını ya düşürün yada yükseltin.

peki çook sağolun:D:D:D:D^^

Geri