Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaplumbağamın Yeni Akvaryumu

bıcırık2012

Bronz 5 Üye
Arkadaşlar ben dün annemle petshopa gittim.PetShoptan nutrafin markalı bir akvaryum aldım ama dışı plastik.Bu akvaryumun fiyatı 60 TL ama bana kaliteli gibi geldi.

ALDIĞIM AKVARYUMUN RESMİ:

mailto:/s1t3tg.jpg

SİZCE BUNUN KAPLUŞUMA BİR ZARARI VAR MIDIR?
Görüşlerinizi bekliyorum.. :ff: :ff: :whistling: :smile: ^^ :w00t: :w00t: :133:

Cvp: Kaplumbağamın Yeni Akvaryumu

Maalesef bu kaptan bende de var ve bir kaplumbağanı yaşayabileceğinde çok küçük bir kap.
60 TL ye 80 litrelik cam akvaryumu çok rahat alabilirdiniz.Hatta içerisine ısıtıcı bile alabilirdiniz o paraya.
Biraz boşa para vermişsiniz.O kap kaplumbağa bakımı için uygun değil.Tabiri caizse ÖLÜM FANUSU bu.

Ben şahsen boyuta bakmaksızın plaştik kaplarda bakıma karşıyım. Taşıma kabı, seyahat kabı, hastalık için karantina kabı, tatil kabı olabilir belki ama komple plastik bir kapta yaşaması üzücü. Eğer aktif hale getirmediyseniz tavsiyem cam olan temin etmeniz. Yada bunu dediğim şartlar için yedek yapmanız.

Bu bir akvaryum degil ölüm kabinin suslenmis hali. Arada fark yok.

Bendede var bundan ama tatile yolculuğa fln giderken kullanıyorum.

Geri