Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaplumbağanızı Tanıtma Vakti

ege-can

Gümüş 3 Üye
Evet.Arkadaşlar bana böyle bir konu açma fikri geldi ve açtım.Şİmdi biraz açıklayayım sizlere şimdi herkes kaplumbağasının artı ve eskik yönlerini bizlerle paylaşacak :)
Yorumları Bekliyorum :)
Örnek verek başlıyım Benim kaplumbağam çok iyi yüzer çok iyi yem yer bu iyi olnalar şimdi eksileri bende biraz korkuyor ben gelince kaçıyor bunlar örnektir yorumlarını bekliyorum

Ben kaplumbapğamı yeni alığım için daha bilmiyorum özelliklerini ama öğrenince yorum yapıcam

Bence biraz gereksiz bir konu olmuş.Her kaplumbağa iyi yüzer her sağlıklı kaplumbağa iyi yem yer bu sadece senin kaplumbağana ait özellikler deil yani:)

XxEmrexX' Alıntı:
Bence biraz gereksiz bir konu olmuş.Her kaplumbağa iyi yüzer her sağlıklı kaplumbağa iyi yem yer bu sadece senin kaplumbağana ait özellikler deil yani:)

olabilir ama böyle karşılık vermenize gerek yoktu hiç cevap vermeyin gereksiz diye olup biterdi
sanada takrar teşkkürler peynir pötlek teşkkür butonunada bastım zaten

benim kaplumbagalarım erman&abiye :D kardeşim koymustu adları . 10 temmuz 2010 sa almıştım doğum günü hediyesi .ikiside 3.5-4 cm arasındalar.malesef plastik kapta besleniyorla ama büyük bir kap yaklaşık 7 litrelik.erman biraz daha uysal iken abiye daha onur daha saldırgan bir kaplumbaga .....

10 temmuz 2010 sa sa nın analmı ne ksrşıms çok çıkıyorda bu aralar

Geri