Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

kapluşlara arkadaş

şapşal

Bronz 5 Üye
arkadaşlar merhaba.bu konu daha önce açılmıştır eminim ama bulamadım :s 2 tane 1 yaşına yeni gircek kapluşlarım var akvaryumumu büyütüceğim.merak ediyorum kaplumbağalar başka bir hayvan ya da balıkla beraber yaşayabilir mi?

Cvp: kapluşlara arkadaş

Maalesef, kaplumbağalar tek bakılmalı. Balıkları kaplumbağnız yer veya ihtiyaçları olan su değerleri farklı olduğu için diğer türlü ölümler meydana gelecektir.

Kapluşlar şu an yavruysa 1-2 ay kadar idare eder. Sonra kapluşlar balıklara saldırmaya başlayacaktır. Yani beslerseniz balıklar kapluşlara yem olur maalesef.

Hayır idare etmez benimkiler 1 lira boyutundayken kendilerinden büyük balıkları 30 dakika iskeletlerini bıraktılar koymanı önermem. Ben de buradaki bilgilere göre koydum 1 2 ay dayansın diye 30 dakika yaşadılar :(

Yaşamış biri olarak diyorum öyle bir şey yapma sonra pişman oluyorsun.Ben 2 sarı prenses koydum hızlı kaçıyorlar diye 1 2 gün kovaladılar sonra bıraktılar 3 ay falan yaşadılar bi gün mutfaktan geldiğimde balığı parçalamışlardı.

Alanınız yeterli ise arkadaş alabilirsiniz. :)

Geri